Dani Mateo afirma que el preocupa que es porte “un pallasso” davant la justícia per fer el seu treball

L’humorista s'ha negat a declarar i ha dit que ara “el més intel·ligent és callar”, en l'espera que la justícia s’hi pronuncie.

Dani Mateo a la seua arribada als jutjats
Dani Mateo a la seua arribada als jutjats / Rodrigo Jiménez (Efe)

El còmic i presentador Dani Mateo ha manifestat aquest dilluns en arribar als jutjats que el preocupa que es porte “un pallasso” davant la justícia per fer el seu treball, ja que creu que això pot afectar la imatge del seu país i de la seua bandera. Així ho ha manifestat abans de comparéixer davant el jutge d’instrucció número 47 de Madrid per mocar-se amb la bandera com a part d’un esquetx d’humor emmarcat dins del programa de televisió de La Sexta El Intermedio.

Dani Mateo s'ha acollit al seu dret a no declarar i no ha estat ni cinc minuts davant del jutge Adolfo Carretero. El presentador ha subratllat que aquest gag s’enquadra en “el terreny de les opinions” i afirma que ara “el més intel·ligent és callar” i esperar que la justícia s’hi pronuncie.

A l'eixida dels jutjats  diverses persones amb banderes d'Espanya han increpat l'humorista amb crits de "malnascut" i "desgraciat".

La declaració es produeix després que el jutge haja admés la denúncia que l’organització Alternativa Sindical de Policia va presentar contra l’humorista per un delicte d’odi i un altre d’ofenses o d’ultratge a símbols d’Espanya o de les seues comunitats autònomes efectuat amb publicitat. Després de concloure la breu compareixença, el portaveu d'Alternativa Sindical de Policia, Raúl Cuesta, ha subratllat que els policies, els guàrdies civils i els militars defensen “una bandera que representa uns principis i uns valors de la ciutadania”. Per això, anuncia que seguiran defensant aquesta causa per la via judicial.

Després de la polèmica creada, el programa que dirigeix Gran Wyoming va demanar disculpes i l’endemà de l’emissió la cadena de televisió va retirar l’esquetx del web.

També et pot interessar

stats