Dani Mateo actua a València amb l'espectacle ‘Nunca os olvidaremos’ després de l’amenaça ultra

L'humorista diu que estan "emocionats", però amb por, per les expectatives del públic.

Imatge promocional de l'espectacle 'Nunca os olvidaremos'
Imatge promocional de l'espectacle 'Nunca os olvidaremos'

Dani Mateo actua aquest dissabte al Palau de la Música amb Raúl Cimas i José Juan Vaquero, en l'espectacle ‘Nunca os olvidaremos’. Una actuació que no van poder fer al Teatre Olympia el 23 i el 24 de novembre per les amenaces de grups de la ultradreta en contra de l'humorista, arran de la polèmica de l'esquetx de Mateo on es mocava amb la bandera d'Espanya.

Després de les amenaces, el Teatre Olympia va cancel·lar l'actuació per la crispació que s'hi va generar i l'Ajuntament de València va oferir el Palau de la Música perquè els humoristes hi actuaren.

Les notícies del matí ha entrevistat Dani Mateo. Ha assegurat que arriben a València "emocionats i amb por", per les expectatives que puga tindre el públic. L’humorista ha explicat que és un espectacle per "a riure una hora i mitja", en el qual parlen de coses que fan gràcia, però que no esperen una reivindicació política. "Parlem de coses que fan gràcia, però sense transcendència", ha apuntat.

Respecte a la polèmica que es va crear arran de l'esquetx amb la bandera d'Espanya, Dani Mateo creu que el problema està en el fet que "les xarxes socials fan que l'humor arribe a gent a qui no li agrada". Per això, afirma que és important que la gent, quan veu comèdia, "entenga que l'humor va de tocar tot el que és intocable i, si no t'agrada, no el veges i no el critiques".

També et pot interessar

stats