Més d’un centenar d’estafats en una trama de lloguer d’apartaments a Benidorm

Els sospitosos publicaven anuncis de pisos turístics en diferents pàgines d’internet per a estafar a les seues víctimes.

Detencions de la Policia Nacional a Benidorm
Detencions de la Policia Nacional a Benidorm / CNP

La Policia Nacional ha detingut a Benidorm cinc presumptes integrants d’una xarxa que hauria estafat a més d’un centenar de persones amb ofertes de lloguer d’apartaments turístics per una suma total superior a 220.000 euros.

Els sospitosos publicaven anuncis de lloguer de pisos turístics en diferents pàgines d’internet per a estafar a les seues víctimes. Després d’apoderar-se dels seus DNI, els utilitzaven per a continuar estafant altres persones, obrir comptes bancaris electrònics i contractar targetes moneder electrònic on depositaven els diners defraudats.

Les víctimes s’adonaven que havien sigut estafades quan, una vegada a la ciutat de Benidorm, no aconseguien contactar amb la persona que suposadament els havia arrendat l’habitatge i no podien accedir a l’apartament.

Dos dels arrestats, els presumptament encarregats de recollir les targetes electròniques i facilitar-les a altres membres de l’organització, han sigut posats en llibertat després de prestar declaració en la Comissaria de Benidorm. Altres tres detinguts, d’origen romanés i suposats caps de l’entramat, han sigut posats a disposició judicial.

També et pot interessar

stats