La CVMC signa un conveni amb la Generalitat per a fomentar la transparència

La finalitat és col·laborar per a posar en marxa mesures que impulsen la responsabilitat social, la participació i la cooperació.

El conseller Manuel Alcaraz i el president de la CVMC, Enrique Soriano, han firmat el conveni
El conseller Manuel Alcaraz i el president de la CVMC, Enrique Soriano, han firmat el conveni

La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha signat un conveni marc de col·laboració per a posar en marxa mesures que ajuden a fomentar la cultura de la transparència, el bon govern i la participació ciutadana en l'entitat. El conveni, que ha firmat el conseller Manuel Alcaraz i el president de la CVMC, Enrique Soriano, té una durada de dos anys prorrogables.

D'aquesta manera, s'implantaran mecanismes concrets que inclouran la incorporació de clàusules de responsabilitat social corporativa en la contractació pública. Així mateix, la corporació es compromet, entre altres coses, a la realització i publicació de continguts multimèdia de les activitats organitzades per la conselleria que puguen ser d'interés.

La CVMC fomentarà la participació ciutadana en els assumptes públics i farà visible el treball de les ONG. En l'àmbit de la cooperació i la solidaritat, també s'implicarà en la promoció dels Objectius de Desenvolupament Sostenible i l'Agenda 2030 de Nacions Unides i de les campanyes dirigides a la conscienciació de la societat en l'erradicació de la pobresa i la reducció de la desigualtat extrema.

Aquestes i altres accions descrites en el conveni s'assoliran de manera progressiva sota la supervisió d'una comissió mixta de seguiment, formada per sis membres.

També et pot interessar

stats