Cursos gratuïts per a millorar la qualificació de persones desocupades

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació pretén impulsar la inserció laboral dels deocupats.

Cursos gratuïts per a millorar la qualificació de persones desocupades
Cursos gratuïts per a millorar la qualificació de persones desocupades

Vora 15.000 persones desocupades de la Comunitat Valenciana podran millorar la seua qualificació professional mitjançant els cursos gratuïts que ofereix Labora, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació.

L’oferta formativa, que consta de centenars de cursos, ja s’ha iniciat i es desenvoluparà durant els primers mesos de 2020. La finalitat és impulsar la inserció laboral de les persones desocupades per a exercir una ocupació adequada a les necessitats del mercat de treball.

Els cursos s’adrecen de manera prioritària a persones inscrites com a aturades en el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, però aquelles que tinguen una ocupació podran representar fins a un 30% de l’alumnat. Les persones desocupades tindran preferència en la selecció respecte a les ocupades, i dins del col·lectiu de persones amb ocupació tindran prioritat els que tinguen un contracte temporal o a temps parcial.

Com inscriure-s’hi?

La formació se sol·licita a través de l’apartat AutoServef de la web de Labora o de l’App GVA AutoServef.

Els cursos hi apareixen únicament mentre està obert el període de matrícula. Cada curs té un calendari propi, per la qual cosa estaran disponibles de manera progressiva. Es pot obtenir més informació sobre l’oferta formativa a través de la web o de les xarxes socials de Labora.

També et pot interessar