Cursos als centres escolars per a fomentar l’ús responsable de l’aigua

L'objectiu és que els xiquets i les xiquetes siguen capaços de cuidar i protegir el medi ambient i valoren un recurs tan valuós com l’aigua

EuropaPress 3921042 profesora junto alumnos educacion primaria aulas colegio les arts reciente
Imatge d'arxiu d'una classe d'educació primària / Europa Press

L'Ajuntament de València oferirà als centres escolars de la ciutat, en tots els nivells formatius, quatre plans educatius per a fomentar l'ús responsable de l'aigua i reduir la utilització de recipients de plàstic d'un sol ús.

Aquests cursos, que impartirà l'empresa mixta Emivasa, serviran per a valorar el treball de l'àrea municipal de Cicle Integral de l'Aigua en matèria de sostenibilitat hídrica i estaran dirigits a infantil, primària, ESO, batxillerat i formació professional.

L'objectiu dels cursos és que els xiquets i les xiquetes siguen capaços de cuidar i protegir el medi ambient i, especialment, un recurs tan valuós com és l'aigua; que li donen la importància que té en el present i el futur per a garantir la sostenibilitat i la prosperitat.

Els cursos s'oferiran al setembre, a l'inici del curs escolar, i seran els mateixos centres els que s'apunten als programes formatius que els interessen. Emivasa col·labora amb el servei municipal d'Educació a través de cursos com aquests per a mantindre el seu compromís amb la sostenibilitat i els objectius de desenvolupament sostenible.

També et pot interessar