El curs escolar començarà el 10 de setembre

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport proposarà en la mesa sindical del 17 de maig el calendari escolar del curs que ve.

Es preveu que el dia 10 de setembre s'inicien les activitats escolars
Es preveu que el dia 10 de setembre s'inicien les activitats escolars / Europa Press

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport proposarà en la mesa sindical del pròxim 17 de maig el calendari escolar del curs acadèmic 2018-2019, que preveu el dia 10 de setembre per a l'inici de les activitats escolars de l'alumnat d'Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Formació Professional (FP).

Així mateix, es contempla que per als escolars d'Educació Infantil i Primària, les classes finalitzen el 20 de juny, i tindran, per tant, un total de 180 dies lectius; mentre que en Secundària, Batxillerat i Formació Professional, el 18 de juny, amb un total de 178 dies lectius, ha detallat el departament que dirigeix el conseller Vicent Marzà.

Pel que fa al calendari de la resta d'ensenyaments, l'alumnat dels programes formatius de qualificació bàsica començarà el 20 de setembre i finalitzarà el 14 de juny, i l'alumnat de Formació Professional Bàsica de segona oportunitat iniciarà les activitats el 10 de setembre i finalitzarà el 18 de juny.

En Formació de Persones Adultes es començarà el 18 de setembre i es finalitzarà el 14 de juny; en Ensenyaments Esportius i Artístiques s'assistirà del 20 de setembre al 14 de juny, i en Ensenyaments d'Idiomes, de l'1 d'octubre al 25 de juny de 2019.

Les vacances 

Les vacances de Nadal s'estableixen del 24 de desembre al 6 de gener, els dos dies inclosos, i les de Pasqua, del 18 al 29 d'abril, també els dos inclosos. Respecte als dies no lectius durant el curs escolar, es consideren festius el 9 d'octubre, el 12 d'octubre, l'1 de novembre, el 6 de desembre, el 19 de març i l'1 de maig.

També et pot interessar

stats