Culla entra en la llista dels municipis més bonics d'Espanya

Aquest poble l'Alt Maestrat se suma a Peníscola, Vilafamés i Morella

Culla entra en la llista dels municipis més bonics d'Espanya
Culla entra en la llista dels municipis més bonics d'Espanya

Culla, a la comarca de l'Alt Maestrat, ja és oficialment un dels “pobles més bonics d'Espanya”. L'acte de proclamació, que l’acredita com un membre més del col·lectiu format pels 94 municipis més bells del territori espanyol, es va celebrar la nit de dissabte al municipi. A més, Culla és el quart poble de la província de Castelló que se suma a aquesta xarxa, juntament amb Peníscola, Vilafamés i Morella.

L'alcalde de Culla, Heredio Bellés, va remarcar: “Els veïns ens sentim molt orgullosos de rebre aquest títol que, sense cap dubte, ens fa més grans”. “Des del govern municipal, una de les nostres màximes prioritats serà continuar potenciant les nostres virtuts, amb les quals generar noves oportunitats per a aquells que decidisquen viure en aquest enclavament màgic”, va afegir.

Per part seua, Francisco Mestre, va donar la benvinguda a Culla a l'associació Los Pueblos más bonitos de España: “Passa a ser part de la nostra gran família, juntament amb bells pobles que han superat una rigorosa auditoria gràcies al treball de generacions de veïns, que han cuidat i protegit el patrimoni cultural, arquitectònic i paisatgístic heretat”.

L'associació Los Pueblos más bonitos de España, que ja inclou 94 poblacions úniques, naix de la convicció i necessitat de posar en coneixement de tot el món els meravellosos pobles que omplin el territori espanyol. L'objectiu és promoure els xicotets municipis, preferentment rurals, agrupats sota una mateixa marca de qualitat, a través de les accions de promoció i esdeveniments culturals que l'associació emprén tant dins com fora d'Espanya.

També et pot interessar

stats