La cuidadora d'una dona oculta la seua mort per a apropiar-se 600.000 euros a Sagunt

Els hereus de la dona ja han pogut recuperar els immobles, joies i diners en efectiu

Imatge d'arxiu de vehicles de la Policia Nacional
Imatge d'arxiu de vehicles de la Policia Nacional / Arxiu

Una intervenció de la Policia Local de Sagunt ha permés aclarir el cas de la cuidadora d'una anciana que no va informar els familiars sobre la defunció d'aquesta i que es va apoderar de manera indeguda de diners, joies i immobles, per un valor estimat en 600.000 euros.

Segons ha informat l'Ajuntament de Sagunt en un comunicat, la història d'aquest singular succés té origen l'agost de l'any passat, quan uns banyistes van alertar uns policies del servei de platges de la defunció, mesos arrere, d'una veïna de Sagunt de 98 anys i els van informar de les seues sospites que els familiars desconeixien el que havia ocorregut.

També van informar els agents de la seua sospita que la cuidadora podria estar cobrant indegudament el seu salari, malgrat la defunció i la fi de la relació contractual, i gaudint les propietats de la morta. Els agents van recaptar i van contrastar tota la informació necessària per a poder posar en coneixement del jutjat de guàrdia de Sagunt els fets exposats. La cuidadora, una dona de 55 anys, va assegurar als agents que no havia tingut temps de comunicar res als familiars.

Després d'un any de tràmits administratius i judicials, els legítims hereus de la morta ja han pogut disposar dels seus béns, immobles, joies i quantitats en efectiu que la cuidadora va cobrar indegudament, segons han apuntat les mateixes fonts.

Aquesta mateixa setmana els familiars traslladaven el seu agraïment als agents, per la seua diligència, interés i bon fer, ja que gràcies a la seua intervenció han pogut localitzar quatre immobles, joies i una quantitat aproximada de 8.000 euros en cobraments indeguts, que ja han sigut requerits a la cuidadora, ha informat el Consistori de Sagunt.

També et pot interessar

stats