Cues a la zona comercial d'Alfafar tot i els controls policials per a evitar aglomeracions

Durant el cap de setmana vigilaran les àrees comercials perquè es complisquen les mesures de prevenció de contagis.

Cues a la zona comercial d'Alfafar tot i els controls policials per a evitar aglomeracions
Cues a la zona comercial d'Alfafar tot i els controls policials per a evitar aglomeracions

Tot i l'actual situació sanitària derivada de la pandèmia, aquest matí s'estan formant cues als accesos a la zona comercial d'Alfafar, a l'Horta Sud, així com a les entrades dels comerços. L'àrea, on es troba, entre altres establiments, Ikea, va estar tancada perimetralment fins aquest dijous, quan entraren en vigor les noves mesures que comportaven l'eliminació de perimetratges municipals (però es manté l'autonòmic) i la Policia de la Generalitat realitza controls d'accés per tal d'evitar aglomeracions, sobretot aquest divendres a causa de la festivitat de Sant Vicent Màrtir a la ciutat de València.

Encara que la visita als centres comercials no està prohibida, des del Consell es va demanar evitar les grans concentracions de gent en aquest tipus d'espais per a reduir el contacte social i es va limitar al 30% el aforament dels comerços.

A més dels controls policials d'aquest divendres, durant el cap de setmana, els agents faran visites informatives a botigues de diferents àrees comercials de la Comunitat Valenciana per a garantir el compliment dels aforaments, la distància de seguretat i les mesures de prevenció de contagis de la Covid-19.

Entre altres actuacions, els agents també comprovaran que hi haja suficients mesures de control d'aforament tant als aparcaments com a l'accés als edificis. També supervisaran tota la senyalística i confirmaran que els establiments indiquen a la clientela la necessitat de portar la mascareta i de mantindre la distància, el límit d'aforament i els nous horaris.

També et pot interessar

stats