Cues que sumen díhuit quilòmetres en punts de l'A-7 i la carretera del Saler

Vehicles accidentats als termes de Bétera i Càrcer i l'elevada afluència a la CV-500 cap a les platges causen complicacions rellevants de trànsit al migdia

L'A-7en el terme municipal de Bétera, aquest Divendres Sant
L'A-7 en el terme municipal de Bétera, aquest Divendres Sant / DGT

Les carreteres de la Comunitat Valenciana registren a les 12:00 hores d'aquest Divendres Sant, festiu en tot el territori, retencions en diversos punts de l'autovia A-7 i la carrera CV-500 que sumen juntes prop de díhuit quilòmetres.

Segons fonts de la Direcció General de Trànsit (DGT), l'A-7 presenta embussos en ambdós sentits de la circulació en el punt quilomètric 319, al terme municipal de Bétera. Una caravana avariada ha causat cinc quilòmetres de cua en direcció a Barcelona, mentre que hi ha altres cinc cap a València per un accident que ha obligat a tallar el carril dret.

També en la mateixa A-7, però a l'altura de Càrcer, un altre vehicle avariat ha provocat retencions de vora tres quilòmetres. Fonts de la DGT han indicat que la situació es normalitzarà d'ací a poc una vegada els cossos de seguretat i emergències retiren el turisme parat.

Finalment, hi ha uns cinc quilòmetres més de cues a la carretera CV-500, que uneix València amb les platges del Saler i el Perelló.

També et pot interessar

stats