Cues de quinze hores per a pentinar-se durant les Falles

Cada any moltes falleres esperen hores per tal de reservar un espai en la graella del perruquer Carles Ruiz durant la setmana fallera

Les falleres fan cua per a reservar una cita amb Carles Ruiz / À Punt NTC

Llegir, fer passatemps o xarrar són els entreteniments que fan servir les falleres que esperen hores i hores perquè el perruquer Carles Ruiz les puga pentinar durant la setmana fallera. Es tracta de tot un referent en el món de la festa, i és que només l’any passat en la seua perruqueria es van pentinar 320 falleres.

“En hora i mitja ja s'ompli tota l’agenda i la llista és del 15 al 18 de març”, explica Ruiz. I com cada any, es forma una cua des de ben de matí i es repeteix el que ja és una tradició, amb una organització màxima. Relleus i una llista amb tots els torns, perquè no es cole ningú. I enguany les falleres han estat fent cua prop de quinze hores.

“A mesura que arribes t’apuntes en la llista i ell crida per orde”, comenta una de les xiques que espera. I per fi, a les huit de la vesprada comencen a donar cita. Una a una les falleres entren en rigorós orde; les primeres, les més afortunades, com és obvi poden agafar les millors hores.

I així, Ruiz ompli la graella i ho deixa tot enllestit per a la setmana fallera.

També et pot interessar

stats