CSIF reivindica mesures de millora per a la Policia Local de Castelló

Demanen a l'alcaldessa Amparo Marco una llei de policia local i una reestructuració completa del cos.

CSIF reivindica mesures de millora per a la Policia Local de Castelló
CSIF reivindica mesures de millora per a la Policia Local de Castelló

La central sindical CSIF ha enviat per carta a l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, una sèrie de reivindicacions per a millorar el funcionament de la policia local. És la segona vegada que el sindicat envia aquestes peticions, ja que el passat mes de maig ho va fer, en aquell cas, a totes les formacions polítiques.

Entre les demandes que figuren en la carta, hi ha la creació de la llei de policia local, i demanen una reestructuració completa del cos policial local. El sindicat també denuncia que no existeix un sistema de promoció interna real i que hi ha material, com ara els telèfons mòbils o les places de pàrquing, que no s'utilitzen de manera correcta.

També sol·liciten que no es desmantelle la unitat de trànsit de la Policia Local de Castelló, un servei que han derivat als agents de mobilitat urbana i que consideren fonamental per als ciutadans.

Per la seua banda, el consistori ha valorat i ha agraït aquestes propostes, però recorda que és la Prefectura de Policia qui decideix les actuacions i les mesures que tenen a veure amb la policia local.

També et pot interessar

stats