El CSIF denuncia l’agressió a una zeladora en un centre de salut de Paterna

Els fets van ocórrer el passat 10 de març al punt d’atenció continuat de la localitat de l'Horta Nord

Imatge de la concentració
Imatge de la concentració / CSIF

El sindicat CSIF ha demanat per escrit a la direcció del departament de salut d’Arnau de Vilanova-Llíria de València “mesures immediates i urgents” després de l’agressió física i verbal patida per una zeladora de Paterna (Horta Nord). Els fets es van produir durant la guàrdia de la treballadora en un punt d’atenció continuat (PAC) el passat 10 de març de vesprada.

Aquest dilluns s’ha convocat una concentració en repulsa davant dels fets i de suport a la plantilla del centre, segons ha informat CSIF en un comunicat. El sindicat ha denunciat que "per desgràcia, aquests fets ocorren amb freqüència per part d'usuaris cap a personal que atén els centres". Ara, demanen “que es pose en marxa una campanya de conscienciació i respecte, dirigida a l’usuari, amb relació al tracte cap als professionals de la sanitat valenciana”.

CSIF ha posat els seus serveis jurídics a la disposició de la zeladora, que considera "imprescindible" que es duga a terme la campanya de conscienciació i que, a més, s'aplique una avaluació de llocs de treball al centre de salut del Clot per a prevenir riscos laborals.

També et pot interessar

stats