'Cronos, dies de foscor', el documental homenatge als Mossos d'Esquadra

Cronos, dies de foscor és el nom del documental realitzat pels Mossos d'Esquadra amb imatges i vídeos inèdits sobre el gran dispositiu policial per a respondre als atemptats jihadistes de Barcelona i Cambrils del 17 d'agost de l'any passat.

VÍDEO | \'Cronos, dies de foscor\', el documental homenatge als Mossos d\'Esquadra

Cronos, dies de foscor és el nom del documental realitzat pels Mossos d'Esquadra amb imatges i vídeos inèdits sobre el vast dispositiu policial establit per a respondre als atemptats jihadistes de Barcelona i Cambrils del 17 d'agost de l'any passat.

El títol, en honor al déu del temps en la mitologia grega, també és el nom amb què van batejar l'operatiu policial que es va engegar per a respondre als atacs, que provocaren la mort de 16 persones i desenes de ferits.

En un principi, el vídeo tenia com a objectiu fer un homenatge intern al cos d'agents projectant-lo el conegut com Dia de les Esquadres. No obstant això, amb l'aplicació de l'article 155 per part del Govern Espanyol, el cos va passar a dependre del Ministeri d'Interior i es va suspendre el Dia de les Esquadres . Per aquest motiu, s'ha decidit fer-lo públic.

El vídeo es publicarà primer en la xarxa interna dels Mossos, però es preveu que es puga veure en obert aquesta nit, un any després dels atemptats. De moment, els Mossos d'Esquadra ja han avançat les primeres imatges i s'està realitzant una campanya de promoció de la peça en el seu compte de Twitter .

També et pot interessar

stats