El crim de Marta Calvo no va ser un cas aïllat

La investigació li atribueix altre crim a València i un intent d’homicidi, que presenten el mateix patró d’actuació.

El presumpte autor del crim de Marta Calvo en una imatge d’arxiu, quan eixia de declarar del jutjat d’Alzira
El presumpte autor del crim de Marta Calvo en una imatge d’arxiu, quan eixia de declarar del jutjat d’Alzira / À Punt Media

La delegada del govern espanyol a la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, ha confirmat que el presumpte assassí de Marta Calvo ha pogut cometre altres crims semblants. Així, ha assenyalat que, per la informació que es disposa, és possible que el cas de la jove que va desaparéixer a Manuel el gener no siga l’únic que va dur a terme Juan Ignacio Palma.

Calero s'ha pronunciat sobre aquest cas després que la Policia Nacional imputara aquest dimecres un nou delicte d'homicidi a l'autor confés de la desaparició de Marta Calvo, concretament per la mort d'una dona que va ocórrer el mes de juny passat en el barri de Russafa de València, i un altre intent d’homicidi d’una dona que es va negar a les pràctiques sexuals de risc amb ell. Tots els casos tenen un mateix patró d'actuació

“Sembla que no és un cas aïllat per la informació que ens arriba, però no vull donar cap informació que no puga ser correcta o puga interferir en la recerca”, ha insistit la delegada. Així mateix, el subdelegat del govern espanyol a València, José Roberto González, ha indicat que la possible unificació de les causes contra el sospitós les decidirà l'autoritat judicial.

Mentrestant, els investigadors continuen treballant a l'abocador de Dosaigües (Foia de Bunyol) per a trobar restes del cos de Marta Calvo. "Es continua investigant, de moment no puc aventurar res; quan es tinguen les coses més clares, els que hagen de donar la informació, la donaran", ha puntualitzat Calero.

Incògnita al voltant de l'esquarterament

Així mateix, la representant del govern a la Comunitat Valenciana no ha concretat si la tesi de l'esquarterament del cos, tal com va admetre l'autor confés de la desaparició de Marta Calvo, és la principal via d’investigació.

Respecte a la desaparició de l’altra jove de la qual es va perdre el rastre a Carcaixent, també a la Ribera Alta, a pocs quilòmetres d’on es va perdre la pista de Marta Calvo, la delegada del Govern ha afirmat que no té constància de cap novetat sobre la desaparició de Wafa Sabbah.

També et pot interessar

stats