La Creu Roja ofereix atenció psicològica a alumnat i professorat després del triple crim d’Elx

Un altre dels equips d'emergència de la Creu Roja ha fet l'atenció psicològica a l'institut on estudiava el presumpte parricida, de quinze anys

La Creu Roja ha oferit atenció psicològica a l'alumnat del centre on estudiava el menor assassinat pel seu germà a Elx / À Punt NTC

Aquest dimarts han tornat a l'escola els companys i les companyes del menut que va ser assassinat, junt amb son pare i sa mare, pel seu germà a Elx. Un equip de la Creu Roja especialitzat en atenció psicològica els esperava al centre per a ajudar-los en aquest moment tan dolorós, amb l'objectiu de donar-los ferramentes perquè puguen canalitzar totes les emocions generades pel succés i aprendre a viure el dol.

L’atenció ha tingut lloc en una aula habilitada per a l'ocasió, on les psicòlogues han atés de forma individual l'alumnat, les famílies i el professorat que ho ha desitjat. Conxi Navarro, psicòloga de la Creu Roja, ha explicat que els menors “han de saber que el que senten és normal, que açò no és per a sempre i que és un període que passarà”, sempre contant la veritat i adaptant el discurs a l'edat.

Un altre dels equips d'emergència de la Creu Roja ha fet l'atenció psicològica a l'institut on estudiava el presumpte parricida, de quinze anys, on han orientat els joves a assumir i superar pèrdues tan dures.

També et pot interessar

stats