Creu Roja instal·la un alberg a València per la baixada de temperatures

Durant els primers dies del mes de gener ja s'han registrat un total de 124 intervencions amb persones sense llar.

Foto: @CruzRojaVLC
Foto: @CruzRojaVLC

Creu Roja ha obert un alberg amb capacitat per a 25 persones a València a petició de l'Ajuntament de la ciutat davant el descens de les temperatures. Està previst que estiga operatiu en horari de 22 a 8 hores fins a aquest dimarts, ha informat l'organització.

Durant els primers dies del mes de gener ja s'han registrat un total de 124 intervencions amb persones sense llar, a les quals se'ls ha entregat articles d'higiene, roba, mantes i roba de llit.

L'activació més recent del dispositiu contra el fred ha tingut lloc durant les nits del dissabte 11 i diumenge 12 de gener. Creu Roja ha acollit durant cadascuna de les últimes dues jornades un total de 21 persones, la majoria homes. Aquestes persones han pogut dormir, sopar i desdejunar al centre, situat al carrer Santa Cruz de Tenerife.

També amb motiu de la baixada de temperatures, Creu Roja ha instal·lat un alberg de deu places per a persones sense llar a petició de l'Ajuntament d'Alzira. Aquest alberg temporal s'ha instal·lat al poliesportiu Pérez Puig, on ha pernoctat una dona durant les tres últimes nits.

També et pot interessar

stats