La Creu Roja consciencia els banyistes de Vinaròs sobre com actuar de manera segura a les platges

Cent voluntaris recorreran la costa valenciana aquest estiu en la campanya "Mediterrani, deixa que et cuide".

La campanya "Mediterrani, deixa que et cuide" recorrerà la costa de la Comunitat Valenciana aquest estiu
La campanya "Mediterrani, deixa que et cuide" recorrerà la costa de la Comunitat Valenciana aquest estiu

Des d'aquest dijous, els banyistes de Vinaròs (Baix Maestrat), tindran més informació sobre com actuar de manera sostenible i segura a les platges. Voluntaris de la Creu Roja els han aconsellat sobre prevenció solar i hidratació, els han informat sobre el color de les banderes i els han conscienciat sobre l'estat del Mediterrani. Sobretot de la necessitat de protegir-lo evitant la contaminació.

L'activitat s'emmarca en la campanya "Mediterrani, deixa que et cuide", amb què la Creu Roja pretén fomentar gaudir de les platges d'una manera segura i sostenible. En matèria de salut, aconsellen sobre prevenció solar, la importància d'una hidratació adequada i una alimentació saludable. També informen sobre possibles riscos, com corrents a la mar o picada de meduses, i com evitar-los. Finalment, la campanya emfatitza l'amenaça de la flora i la fauna del Mediterrani.

Vora cent voluntaris participen en aquesta campanya i s'encarreguen de sensibilitzar els banyistes de la importància de les bones pràctiques a la mar i dels danys que causa la contaminació. La iniciativa es complementa amb el repartiment de fullets informatius i amb tallers i xarrades per a fomentar la reducció de residus i plàstics en la vida quotidiana.

També et pot interessar