Cremen alguns camps abandonats a la Plana i al Camp de Morvedre

Les forces de seguretat busquen un piròman que podria estar darrere de vora seixanta incendis.

VÍDEO | Cremen alguns camps abandonats a la Plana i al Camp de Morvedre

Els bombers de la Plana i del Camp de Morvedre treballen en diversos incendis que han cremat algunes parcel·les agrícoles abandonades. De fet, a hores d’ara, a Vila-real les brigades d’extinció intenten sufocar un incendi que ha començat en els xiprers del camí de l’Ermita. La propagació de les flames ha obligat a desplaçar-hi un helicòpter per a incorporar-se a les tasques d’extinció.

A la Vall d'Uixó s'ha mobilitzat un helicòpter i una unitat de bombers en un incendi en un abocador situat al camí de la Ratlla, que ja ha quedat extinguit.

En el cas de Sagunt, les flames han cremat aquest dimecres una àrea de matolls situada prop de la N-223 i de l’avinguda Advocat Fausto. L’incendi ha requerit la intervenció dels bombers del parc de la capital del Camp de Morvedre, de la Pobla de Farnals i dels bombers forestals.

Es dona la circumstància que aquests xicotets incendis s’han originat la mateixa setmana en què les forces de seguretat intensificaven a la Plana la recerca d’un piròman que podria estar darrere de vora seixanta incendis a la Plana Baixa i a la Plana Alta, i al qual seguien la pista des de feia dos anys, encara que el nombre d'incendis que ha provocat ha augmentat en les últimes setmanes.

També et pot interessar

stats