Creix un 30% la venda de tests d'antígens a València, dos dies després d’acabar les Falles

La multiplicació dels contactes i les aglomeracions podrien estar darrere d'un repunt de contagis per covid

Creix un 30% la venda d’antígens a València / À Punt NTC

A pesar de la caiguda de la incidència del coronavirus en les últimes setmanes, tots els indicadors marquen que no es pot abaixar la guàrdia. A València, la multiplicació dels contactes i les aglomeracions típiques de les Falles podrien estar darrere d'un repunt de contagis per covid. Almenys així ho constaten als centres de salut i a les farmàcies, on s’ha incrementat un 30% la venda de tests d’antígens. 

La metgessa d’atenció primària Inmaculada Cervera ha assegurat que hi ha diverses comissions amb brots de més de 40 casos de coronavirus en cadascuna. “Crec que hi haurà un repunt i és preocupant que l’administració estiga plantejant deixar el rastreig. No és el moment”, ha manifestat Cervera. 

Encara és prompte per a posar xifres als contagis durant la setmana fallera, però un dels llocs on més es nota és a les farmàcies. Hi ha farmacèutics que afirmen que tant les Falles com el mal oratge han incrementat la venda de tests. 

Només un test pot traure de dubtes si es tracta d’un simple refredat o de covid, però sembla que el coronavirus ha estat molt actiu aquestes festes. 

També et pot interessar

stats