Creix durant l'última setmana la xifra d'aules aïllades per Covid-19 als centres educatius de Castelló i València

La Conselleria d'Educació ha informat que el 98,5% dels centres ha acabat el mes d'octubre sense cap aula confinada

Alumnes amb mascareta en un centre escolar
Alumnes amb mascareta en un centre escolar / À Punt NTC

Els centres escolars de la Comunitat Valenciana han tancat el mes d'octubre amb 41 aules confinades de 25 centres, xifra que una setmana abans era de 33 aules i de 25 centres educatius. El repunt obeeix principalment a l'augment de classes afectades a les comarques de Castelló (huit aules més aïllades i cinc centres més afectats) i també de les de València (sis aules més afectades i un nou centre). Mentrestant, a les comarques d'Alacant la xifra d'aules confinades baixa de sis i la de centres d'un. El 98,5% dels centres educatius ha conclòs la setmana sense cap aula confinada, segons ha informat aquest dimarts la Conselleria d'Educació en un comunicat.

Entre la població escolar d'educació infantil, primària, secundària, batxillerat i FP s'han detectat un 0,01% de positius actius del total de l'alumnat. Amb l'aplicació dels protocols i les mesures de seguretat, Salut Pública ha establit l'aïllament preventiu, per haver sigut contacte estret amb positius, d'un 0,1% d'alumnes.

Respecte al personal docent, s'han confirmat un 0,02% de positius actius del total del professorat. Amb l'aplicació de les mesures de prevenció i protecció de contactes estrets amb positius actius, s'ha determinat l'aïllament preventiu d'un 0,02% del professorat.

Educació ha remarcat que el 98,8% dels centres educatius de les comarques d'Alacant no té cap grup confinat, al igual que el 95,8% dels centres educatius de Castelló i del 99%  dels de València.

També et pot interessar

stats