Creix el consum de fruita i verdura

Un dels motius d'aquest increment és l'aparició de productes de conveniència i llestos per a consumir.

Creix el consum de fruita i verdura
Creix el consum de fruita i verdura

El 73% dels espanyols menja fruita una o més vegades al dia, mentre que el 47% menja hortalisses diàriament, segons un informe que ha elaborat l'associació de fabricants i distribuïdors Aecoc. Encara que la meitat dels enquestats assegura mantindre els seus hàbits, l'estudi mostra una tendència alcista en el consum, ja que un 46% considera haver augmentat la compra de fruita i verdura en els últims anys.

Un dels motius del creixement és l'aparició de productes de conveniència i llestos per a consumir. El 38% dels enquestats compra un mínim d'una vegada a la setmana envasos de fruita pelada i tallada, per un 62% que sempre inclou bosses o bols d'ensalada neta i tallada en la compra setmanal.

La compra en el supermercat es consolida com la modalitat predilecta per al 65% dels consumidors de fruita i hortalisses, seguida per la fruiteria al carrer. El 55% dels consumidors s'estima més servir-se de manera autònoma per a poder triar els productes, per rapidesa i comoditat, així com per control pressupostari.

També et pot interessar

stats