Creen una plataforma en defensa de la reversió de l'Hospital de Torrevella

El centre depén de la Generalitat, però està gestionat per l'empresa Ribera Salud.

L’Hospital de Torrevella, imatge d'arxiu.
L’Hospital de Torrevella, imatge d'arxiu.

Un grup de persones del Baix Segura han creat una plataforma ciutadana en defensa de la reversió de l'Hospital de Torrevella. Es tracta d'un centre que depén de la Generalitat, però que està gestionat per l'empresa Ribera Salud, la concessió de la qual finalitza l'any 2021.

L'empresa va decidir fa uns dies traslladar part del personal sanitari a fer les proves de coronavirus al municipi madrileny de Torrejón de Ardoz, fet que ha animat els promotors a accelerar la constitució de l'organització, que es formalitzarà aquest divendres a Guardamar del Segura.

En cas de no aconseguir la reversió, la renovació de la concessió hauria de ser obligatòriament per cinc anys, fins al 2026.

La plataforma, creada per un regidor del Pilar de la Foradada del partit Veïns pel Pilar, és la segona associació en l'àmbit sanitari, després que fa quatre mesos se'n constituïra una altra contrària a la reversió de l'hospital. Aquesta última, en canvi, ha vingut marcada per l'intent de pressionar el Botànic perquè prenga la decisió d'incorporar l'hospital a la xarxa sanitària pública.

També et pot interessar

stats