Saps com crear i actualitzar l'app de la targeta SIP?

Tindre el número de telèfon correctament, entre altres dades, és especialment important en aquest procés de vacunació contra la Covid-19

Una imatge del SIP
Una imatge de la targeta SIP / Conselleria de Sanitat

La Conselleria de Sanitat està contactant telefònicament amb els ciutadans per a citar-los per a la vacunació contra la Covid-19 en els diferents trams d'edat que es van marcant com a prioritaris. En aquest context, les diferents administracions públiques remarquen aquests dies la importància de tindre les dades actualitzades en el SIP i també anima a utilitzar la nova versió de l'app GVA+Salut.

Per a descarregar la nova app cal escanejar una targeta de menys de 10 anys o se n'ha de fer una de nova. Sanitat recorda que el codi de barres de la targeta SIP ha d'estar en bon estat. I si està deteriorat, cal renovar-lo. El web de la Generalitat recull els tràmits que cal fer per a actualitzar les dades de contacte, per telèfon o correu electrònic, per a modificar el domicili o la direcció postal associada al SIP o per a donar-se d'alta.

L'aplicació permet demanar cita en línia, afegir usuaris, crear o eliminar cites mèdiques i fins i tot generar un justificant, entre altres funcions. L'aplicació està disponible en Google Play i en App Store.

També et pot interessar

stats