El creador de l'assistent Siri adverteix de l’augment de la bretxa digital amb l’expansió de la intel·ligència artificial

Kai Fu Lee ha participat de manera virtual en el Congrés d’Intel·ligència Artificial d’Alacant. 

El creador de l'assistent Siri adverteix de l’augment de la bretxa digital amb l’expansió de la intel·ligència artificial / À Punt NTC

Viatjar sense conductor o dispositius que informen de l’estat de salut a l’instant. La intel·ligència artificial envaeix cada vegada més les nostres vides, una revolució que canviarà hàbits i crearà riquesa, però també augmentarà la bretxa tecnològica entre països. 

És l’advertència que ha fet el creador de l'assistent Siri, el xinés Kai Fu Lee, en el quart Congrés d’Intel·ligència Artificial que s'ha celebrat aquest divendres a Alacant. “Qui pensa ajudar els països més pobres que no tenen una economia forta?”, es pregunta. 

Segons Kai Fu Lee, la quarta revolució industrial avança imparable al món i crearà riquesa en la simbiosi humà-màquina. 

La Intel·ligència Artificial revolucionarà l’educació i la medicina. Detectar un virus amb una anàlisi constant ajudaria a evitar una futura pandèmia. La Comunitat Valenciana és puntera en IA, ja que, especialment al sud, algunes empreses han pogut mostrar les seues propostes en aquest congrés. 

També et pot interessar

stats