El cos localitzat a Santoña és el de Celia, la xiqueta desapareguda a Santander

Així ho ha confirmat el delegat del govern espanyol a Cantàbria, Eduardo Echevarría, qui ha donat el seu suport a la família.

Una embarcació de Salvament Marítim en una imatge d'arxiu.
Una embarcació de Salvament Marítim en una imatge d'arxiu.

El cadàver localitzat a primera hora d'aquest matí enfront de la costa de Santoña, a Cantàbria, és el de Celia Cavia, la menor de 14 anys desapareguda a Santander dijous passat. Així ho ha confirmat el delegat del govern espanyol en aquesta comunitat, Eduardo Echevarría, qui ha traslladat el seu suport a la família de la jove.

En un comunicat, Echevarría demana "comprensió i respecte" per a la família i que "puguen viure el dol en la intimitat". Així, ha assegurat que la policia judicial ha informat la família i el jutjat d'instrucció número 3 de Santander, encarregat de les diligències del cas, després de realitzar-li al cos les proves forenses. "És terrible, terrible, terrible. I amb l'edat que tenia moltíssim més", ha manifestat també el president de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla.

Un pesquer ha localitzat aquest matí, mentre pescava a la mar, el cos d'una persona jove, que posteriorment ha rescatat de l'aigua un vaixell de Salvament Marítim i ha sigut traslladada a l'Institut d'Anatomia Forense de Cantàbria. La motxilla de la xiqueta s'ha trobat al costat dels penya-segats del parc de Mataleñas, per la qual cosa la principal hipòtesi de la Policia Nacional és que haguera caigut a la mar.

També et pot interessar

stats