Correus posa en circulació 80.000 segells en homenatge a Peníscola

L’empresa de missatgeria ha publicat la nova sèrie de pobles amb encant, en la qual figuren Betancuria, Hita i Nuevo Baztán

Imatge d’arxiu del segell amb el Castell de Peníscola
Imatge d’arxiu del segell amb el Castell de Peníscola / Correus

Correus ha posat en circulació esta setmana una emissió de 80.000 segells en homenatge a Peníscola (Baix Maestrat), dins de la sèrie "Pobles amb encant", en la qual esta localitat comparteix protagonisme amb els municipis de Betancuria (Fuerteventura), Hita (Guadalajara) i Nuevo Baztán (Madrid). A més, en la portada del desplegable apareix una fotografia de l'ermita de Sant Quirc de Durro, a Lleida.

Per nové any consecutiu, Correus emet esta sèrie per a difondre el patrimoni geogràfic d'Espanya i visibilitzar la gran quantitat i varietat de pobles amb encant que conformen l’estat. De nou, es tracta de quatre segells autoadhesius que simulen les tires postals antigues, on el revers del segell també està imprés com si es tractara d'una targeta postal.

La imatge que il·lustra el segell de Peníscola mostra una panoràmica marina de la península rocosa sobre la qual s'alça la part vella, en la qual sobreïx el castell del Papa Lluna.

El gener del 2015, Correus ja va emetre un segell dedicat al portal de Sant Pere de Peníscola, també coneguda com el del Papa Lluna. L'altre segell amb el qual Correus ha retratat este municipi es va emetre el 1967 i portava la imatge del castell.

També et pot interessar

stats