Correus posa en circulació 110.000 segells nous dedicats a la paella

Formen part de la sèrie Gastronomia: Espanya en 19 plats

Segell de la paella de la série 'Gastronomia: Espanya en 19 plats'
Segell de la paella de la sèrie Gastronomia: Espanya en 19 plats / Europa Press

Correus ha posat aquest divendres en circulació una tirada de 110.000 segells dedicats a la paella. Aquesta forma part de la sèrie Gastronomia: Espanya en 19 plats, resultat d'un conveni de col·laboració subscrit entre Correus i la Reial Acadèmia de Gastronomia (RAG).

El segell s'ha inspirat en la paella elaborada pel xef valencià Vicente Rioja de Benissanó. Aquest efecte postal està inclòs en un full de bloc en el qual, a més del segell, es veuen els logotips de l'acadèmia, de la bandera de la Comunitat i de la sèrie Espanya en 19 plats.

La paella, destaquen des de Correus, és "un plat universal de la gastronomia valenciana i espanyola".

Correus ja va emetre en 2019 un altre segell dedicat a aquest cèlebre plat que es va emmarcar dins de la sèrie Amèrica UPAEP, per a donar difusió internacional a aquest plat tradicional de la Comunitat Valenciana.

El segell emés aquest divendres s'ha imprés per procediment òfset, sobre paper estucat, engomat i fosforescent. El full de bloc té una grandària de 150,6 x 86,4 mm i el segell de 40,9 x 57,6 mm amb un valor de 4,50 €, que es corresponen amb l'actual tarifa de franqueig per a qualsevol carta certificada nacional de fins a 20 grams de pes, detallen des de Correus.

També et pot interessar

stats