Correus convoca mobilitzacions a tot Espanya per al 7 de juny

Protesten per la precarietat laboral i la congelació del pla estratègic que ha de modernitzar el sector.

Detall d'una oficina de Correus
Detall d'una oficina de Correus / Europa Press
28 de maig 2018 - 16:50

Comisions Obreres, UGT, el Sindicat Lliure i el CSIF han anunciat  el calendari de mobilitzacions dels treballadors de Correus a tot Espanya. Començaran el 7 de juny amb parades de dues hores per a protestar davant del Govern espanyol per la precarietat laboral que, atenent el que asseguren, s’ha instal·lat en l’empresa pública més gran d’Espanya, amb més del 50% dels contractes eventuals o per hores. 

A més, denuncien que el Govern de l'Estat els ha retallat 180 milions d’euros en els últims dos anys i això ha fet impossible que s'adapten a les noves demandes postals de la població, com ara l’increment de la paqueteria per a les vendes en línia. Segons els sindicats, aquesta situació deixa Correus en desavantatge respecte d'altres empreses europees que operen amb efectivitat al nostre territori.

A la Comunitat Valenciana, 4.500 treballadors estan convocats a seguir el calendari de mobilitzacions. En cas que les negociacions amb el Govern espanyol no siguen fructíferes, els sindicats preveuen vagues de corrreus de 24 hores durant la campanya de Nadal.

També et pot interessar

stats