Correa admet que va crear Orange Market per a treballar en actes a València

El líder de la Gürtel afirma que volia buscar com a clients diverses empreses i no sols el PP valencià.

VÍDEO | Correa admet que va crear Orange Market per a treballar en actes a València

El líder de la trama Gürtel, Francisco Correa, ha defensat aquest dijous en el judici pels tripijocs de la visita del papa a València el 2006 la innocència de les persones que han treballat amb ell en les seues empreses. Correa ha atribuït la seua acusació en el 'cas Gürtel' al fet de tindre “un calat polític" i ha continuat explicant per què es va decidir constituir Orange Market per a treballar a València.

En aquest sentit, ha declarat que ho va decidir quan l'expresident de la Comunitat Valenciana, Francisco Camps, li va dir que s'enduria per a treballar amb ell Álvaro Pérez, el Bigotes.

Com que les seues empreses havien deixat de treballar amb el PP a Madrid, va acordar crear Orange Market per a organitzar esdeveniments a València. Una vegada creada l’empresa, Correa ha declarat que va posar l'accent que volia buscar com a clients diverses empreses i no sols els populars valencians.

D’altra banda, Correa ha subratllat que la seua declaració en el judici per la primera època de la trama Gürtel (1999-2005) va causar "un canvi de govern" i la moció de censura de l'expresident Mariano Rajoy.

Francisco Correa es manifestava així quan responia a les preguntes de la fiscal Anticorrupció. Ha insistit que ell "no és una organització criminal”, com ha afirmat la policia. "Jo, com Paco Correa, he fet de 'lobby' i efectivament he adjudicat moltes obres, però la gent és honrada", ha recalcat.

També et pot interessar

stats