Corinna Larsen hauria carregat vols privats a un dels comptes del rei emèrit a Suïssa

El valor dels vols ascendiria a tres milions d'euros en viatges particulars d'ella i dels seus familiars.

Corinna Larsen, en una imatge d'arxiu de 2015
Corinna Larsen, en una imatge d'arxiu de 2015 / Europa Press

Enmig de rumors sobre una possible tornada a Espanya del rei Joan Carles I aquest Nadal, el diari El Mundo publica aquest dimecres que Corinna Larsen, l'examant del rei emèrit, va carregar vols privats per valor de tres milions d'euros a un dels comptes de Joan Carles a Suïssa. D'aquesta forma, Larsen va pagar vols que feia sense Joan Carles I.

La notícia es coneix després d'eixir a la llum la proposta del monarca per a regularitzar davant de l'Agència Tributària mig milió d'euros dels seus comptes a l'estranger que no s'havien declarat. Els diners els haurien gastat utilitzant targetes opaques les infantes Elena i Cristina i els nets del rei Froilà i Victòria Frederica, segons assegura El Confidencial.

D'altra banda, la portaveu del govern espanyol i ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, ha eludit comentar, aquest dimecres en roda de premsa, la possibilitat que el rei Joan Carles estiga intentant regularitzar la seua situació fiscal i ha recordat que és en les comunitats autònomes, i no en l'administració general de l'Estat, en les quals radica una figura fiscal com l'impost sobre donacions.

També et pot interessar

stats