Corinna Larsen, sobre els diners de Joan Carles I: "Hi haurà centenars de comptes en altres jurisdiccions"

Diu que els 65 milions que li va regalar van ser per amor i un reconeixement del que ella significava per al rei emèrit.

Corinna Larsen, en una imatge d'arxiu de 2015
Corinna Larsen, en una imatge d'arxiu de 2015 / Europa Press

L'empresària Corinna Larsen ha assenyalat, en una entrevista a la BBC, que Joan Carles I té "centenars de comptes en altres jurisdiccions" i ha parlat de modus operandi d'una empresa familiar referint-se a la Casa del Rei.

Larsen ha declarat que els 65 milions que Joan Carles I li va regalar -uns moviments bancaris que estan sent investigats per la justícia Suïssa, van ser per amor i un reconeixement del que ella significava per al rei emèrit. Aquesta quantitat forma part dels 100 milions que el rei Joan Carles I va rebre de part d'Aràbia Saudita.

A més, ha explicat que creu que la seua persecució mediàtica va començar amb el viatge a Botswana i que estava tot preparat, ja que després d'aquest viatge va quedar sota una vigilància total. De fet, ha assegurat que el servei d'intel·ligència espanyol va escorcollar el seu apartament a Mònaco en busca de documents. També ha denunciat assetjament i que va rebre amenaces anònimes.

La relació sentimental de Corinna amb el rei va començar l'any 2004. Joan Carles I li va assegurar que ell i la reina Sofia tenien un acord per a representar la Corona, però que tenien vides totalment independents. L'any 2009 el rei emèrit va parlar amb el pare de Larsen i li va dir que tenia intenció de casar-se amb la seua filla i que la relació anava avant.

Les reaccions per part de Podem no s'han fet esperar a les xarxes, on afirmen que aquesta és la imatge que es té d'Espanya a l'exterior gràcies a la corrupció de la Casa del Rei denunciada per Larsen.

També et pot interessar

stats