Conviure Russafa reprén una campanya per a millorar la convivència en temporada de comiats de fadrí

Hostalers, veïns i comerciants s’uneixen per a informar els participants d’aquestes celebracions i altres esdeveniments en les zones d'oci del barri 

Mediadors socials intervenen per a millorar la convivència en temporada de comiats de fadrí a Russafa / À Punt NTC

La plataforma Conviure Russafa, integrada per hostalers, comerciants, veïnat i entitats culturals d’aquest barri de la ciutat de València ha représ per quart any una campanya informativa sobre la convivència en les zones d'oci dirigida als grups que celebren els comiats de solteres i solters o un altre tipus d'esdeveniments. El seu objectiu és trobar un equilibri entre l'oci i el descans.  

Els protagonistes d’aquesta campanya, que coincideix amb l'inici de la temporada en la qual s'incrementen tota mena de celebracions, són els mediadors socials de l'ONG Controla Club, que s’encarregaran de dirigir-se a les persones que estiguen de celebració amb missatges de conscienciació per a promoure la convivència i un oci responsable i de qualitat en les zones d'oci del barri.

A més, les persones mediadores recopilaran informació per a un estudi sobre la incidència que tenen aquestes celebracions en Russafa. L'estudi pretén comptabilitzar el nombre de celebracions socials, conéixer el perfil sociològic dels grups, la presència o no d'acompanyament musical, la utilització i tipus de disfresses o la receptivitat dels missatges llançats, entre altres aspectes.

Les intervencions dels mediadors han contemplat dues jornades informatives i han conclòs aquest dissabte, encara que la cartelleria i missatges informatius es mantindran visibles en els locals.

També et pot interessar

stats