Controlat un incendi de canyar a la zona de la Torre dels Pares de Gandia

La Guàrdia Civil ha tallat el trànsit de la CV-670 per precaució i s'ha establit la situació 1 del PEIF

Vehicle del Consorci Provincial de Bombers de València en una imatge d'arxiu
Vehicle del Consorci Provincial de Bombers de València en una imatge d'arxiu / X: @BombersValencia

Efectius del Consorci Provincial de Bombers de València treballen en l'extinció d'un incendi declarat aquest dimecres de vesprada en una zona de canyar i xiprers, ⁠ubicat en un barranc pròxim a Guardamar i Daimús, prop de la Torre dels Pares de Gandia. El Centre de Coordinació d'Emergències ha establit la situació 1 del PEIF per la seua proximitat a béns de naturalesa no forestal i poblacions. El foc, que ha obligat la Guàrdia Civil a tallar el trànsit de la CV-670 per precaució, s'ha iniciat a les 19:38 h i s'ha donat per controlat a les 20:19 hores, segons han informat els bombers.

Al lloc dels fets treballen quatre dotacions de Gandia i Oliva, un sergent de Gandia i un capatàs coordinador forestal del consorci, a més de tres unitats de bombers forestals de la Generalitat i reforços de la Policia Local de Daimús i Guardamar.

Aquesta jornada està marcada per forts vents de l'oest amb ratxes màximes de 100 km/h a l'interior i de 70 km/h en el litoral, segons ha alertat aquest dimecres el servei d'Emergències de la Generalitat. Una situació que, sumada al fet que ja no hi ha la llum del dia, pot complicar les tasques d'extinció.

També et pot interessar

stats