Controlat l'incendi forestal de Montant, a l'Alt Millars

L'incendi forestal iniciat el diumenge 18 de març està controlat des d'anit a les 21 hores, però continuaran els treballs a la zona.

Incendi Montant

L'incendi forestal iniciat el diumenge 18 de març a Montant, a l'Alt Millars, està controlat des d'anit a les 21 hores, però aquest dimarts hi continuen treballant 50 efectius distribuïts en dos dotacions de bombers, sis unitats de bombers forestals i tres mitjans aeris.

La dificultat més important per a combatre les flames es troba en l'absència de pistes forestals. Durant la matinada passada ha sigut impossible accedir amb vehicles autobomba a zones pròximes al front de foc. 

Els bombers han treballat amb eines manuals fins que s'hi han incorporat mitjans aeris. Es calcula que s'han cremat 40 hectàrees, majoritàriament en una zona coneguda com el Collado de Arenoso, als contraforts de la serra d'Espadà.

Emergències estableix que hi ha risc extrem d'incendis en tota la demarcació de Castelló i a l'interior de València. Segons les previsions meteorològiques, el vent del nord-oest  bufarà fort amb ratxes superiors a 80 quilòmetres per hora a l'interior i en zones altes.

També et pot interessar

stats