Controlat l'incendi declarat a les cotxeres de l’EMT de València

El foc ha cremat 16 autobusos i n'ha afectat altres sis. La Policia Científica investiga l'origen del sinistre.

VÍDEO | Controlat l'incendi declarat a les cotxeres de l’EMT de València

El departament de Bombers de l’Ajuntament de València ha donat per controlat aquesta vesprada l’incendi declarat a la cotxera sud de l’Empresa Municipal de Transports de la ciutat de València, al barri de Sant Isidre.

Segons ha pogut saber À Punt Notícies, el foc ha cremat 16 autobusos i n'ha afectat 6 més. L'incendi s'ha originat en un dels vehicles estacionat a les cotxeres i s'ha estés ràpidament a altres vehicles, la majoria d'ells propulsats per gas. En l’extinció del foc han participat onze dotacions de bombers.

El sinistre ha obligat a tallar la circulació de la línia de tren a Madrid i durant algunes hores també s'han tallat els carrils lents de la V-30 i els accessos en el kilòmetre 7. Metrovalència ha desallotjat l'estació de Sant Isidre i Renfe, per la seua banda, ha suprimit la circulació de la línia C-3 entre Aldaia i València Nord.

Passades les 18:00 hores s'ha représ la circulació de les línies de metro i tren i la situació començava a estar controlada.

L'alcalde de València, Joan Ribó, i el regidor de Mobilitat Urbana, Giuseppe Grezzi, s'han desplaçat al lloc dels fets i han assegurat que els autobusos sinistrats "eren antics i anaven a ser renovats". Els dos representants municipals han aplaudit la ràpida actuació dels bombers, que han tardat poc més d'una hora a controlar l'incendi, l'origen del qual investiga la policia científica.

La columna de fum provocada pel foc era visible aquest dissabte en bona part de l’àrea metropolitana de València.

També et pot interessar

stats