Controlat l'incendi actiu des de fa una setmana a una fàbrica abandonada de Sollana

Els bombers controlen l'incendi actiu des de fa una setmana a una fàbrica abandonada a Sollana

Controlat l\'incendi actiu des de fa una setmana a una fàbrica abandonada de Sollana
Controlat l'incendi actiu des de fa una setmana a una fàbrica abandonada de Sollana

L'incendi industrial a una fàbrica abandonada de Sollana, a la Ribera Baixa, s'ha donat per controlat aquest dissabte a les 14.00 hores, segons ha informat el Consorci de Bombers de València. El foc es va iniciar dissabte passat de vesprada a una empresa de reciclatge de fustes abandonada.

La Conselleria de Medi Ambient va informar que no hi ha perill de contaminació a l'Albufera per l'incendi de Sollana, un dels riscos del foc. Les analítiques que es van fer en les séquies pròximes van donar un resultat normal i no s'hi han detectat elements tòxics.  

En els moments del seu inici, una gran columna de fum va afectar els municipis que fiten amb la nau: Silla, Sueca i Algemesí. La circulació a l'autovia A-38 i la línia C-1 de Rodalia, que enllaça València i Gandia, també es va veure afectada.

El síndic de greuges de la Comunitat Valenciana, José Cholbi, va formular una queixa d'ofici en què reclama conéixer quines són les mesures que, des de les administracions corresponents, s'adoptaran per a fer front a l'abocador il·legal, instal·lat a la planta de reciclatge.

També et pot interessar

stats