Continuen les protestes a Albaida contra l’ocupació de cases

Els veïns asseguren que amb els ocupes han arribat conflictes de convivència

Continuen les protestes a Albaida contra l’ocupació de cases / À Punt NTC

Desenes de veïns d'Albaida s'han manifestat aquest dimecres de vesprada pel que entenen que són problemes de seguretat a la zona del Romeral arran de l'ocupació d'algunes cases. No és la primera vegada que ixen a protestar. Precisament, dimarts alguns veïns ja es van concentrar davant d'unes cases de la Sareb (societat creada per a gestionar el patrimoni immobiliari procedent de la reestructuració bancària), on denuncien que es produeixen conflictes de convivència amb algun dels inquilins.

La comunitat de la zona ha assegurat que amb els ocupants il·legals d'unes cases propietat d'un banc, han arribat els robatoris i altres conductes il·lícites que els mantenen en permanent estat d’alerta; de fet, alguns dels ocupes han sigut detinguts en diverses ocasions.

Per contra, un dels inquilins que ha ocupat una vivenda propietat d’un banc ha assegurat als micròfons d’À Punt Notícies que volia emancipar-se, però "el govern no ens dona l’oportunitat". Segons el jove, "amb mil euros de sou, per a què et queda? Has de pagar menjar, llum, aigua... Aquesta casa és del banc i no estic fent res roín", exposava convençut.

També et pot interessar

stats