Continua la recerca de Marta Calvo i Wafaa Sabbah

Els casos de desaparició de les dues joves valencianes són objectius prioritaris per a la policia.

Registre a la casa en presència del detingut
Registre a la casa en presència del detingut / EP
11 de febrer 2020 - 16:20

La policia manté la "intensa cerca" de les joves Marta Calvo -desapareguda fa tres mesos i a qui el detingut Jorge Ignacio J.P. assegura haver esquarterat- i de Wafaa Sabbah, de qui no es tenen notícies des del mes de novembre passat. Els dos casos són, igual que els d'altres persones desaparegudes, "objectius prioritaris".

Així ho ha assegurat el delegat del govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, en unes jornades organitzades per la Guàrdia Civil. Aquest serà l'últim acte en el càrrec, ja que aquest mateix dimarts el Consell de Ministres aprovarà el seu cessament.

Preguntat per si, tres mesos després, hi ha alguna novetat respecte al cas Calvo, l'encara delegat ha assenyalat que "no hi ha cap novetat que es puga exposar".

Fulgencio ha lamentat que en el cas de Marta Calvo "va haver-hi temps per a poder fer desaparéixer els vestigis que hagueren portat a la investigació a una resolució més ràpida". Però ha remarcat: "Els puc garantir que les forces i cossos de seguretat continuaran treballant perquè les famílies puguen recuperar els seus sers estimats".

També et pot interessar

stats