Continua la recerca del desaparegut al barranc de l'Infern a la Vall de Laguar

L'home, de 38 anys, és veí de la Vila Joiosa i dissabte passat va eixir a fer senderisme i va enviar fotos a sa mare des del barranc abans que se li perdera la pista

Imatge d'arxiu del barranc de l'Infern a la Vall de Laguar
Imatge d'arxiu del barranc de l'Infern a la Vall de Laguar / Arxiu

Els bombers i la Guàrdia Civil han représ a primera hora del dia les tasques de cerca del senderista de 38 anys desaparegut dissabte passat al voltant del barranc de l'Infern, en el terme de la Vall de Laguar, a la Marina Alta.

La unitat canina va mantindre l'operatiu fins a anit a les 03:30 hores, sense resultats, i aquest matí a partir de les 06:00 hores ha pres el relleu una altra unitat de gossos rastrejadors del parc dels bombers de Benidorm. A més, està previst que se sume al dispositiu l'helicòpter Alpha 1 del grup de rescat i es valora la incorporació al llarg del dia de la unitat de drons, també del consorci.

El desaparegut és veí de la Vila Joiosa encara que natural de Langreo. Dissabte passat va eixir de ruta de senderisme i va avisar la mare, que viu al País Basc. Li va enviar, fins i tot, fotografies, algunes del mateix barranc de l'Infern, abans que se li perdera la pista. Dilluns els progenitors van acudir a la comissaria del Cos Nacional de Policia de Langreo per a denunciar la desaparició.

Poc després van trobar el seu vehicle en un aparcament pròxim al barranc, un punt habitual de senderistes i amants de la naturalesa enclavat a la Marina Alta.

Durant els últims dies, a les tasques s'han sumat diversos helicòpters de rescat així com diverses unitats per terra.

També et pot interessar

stats