Continua la recerca d'un home desaparegut a Xàtiva

En el dispositiu per a trobar Francisco Sanfélix Cabanes participen més de 400 persones i tres unitats canines.

VÍDEO | Continua la recerca d\'un home desaparegut a Xàtiva

Aquest dijous continua en marxa el dispositiu de recerca per a intentar localitzar un home desaparegut a Xàtiva (Costera) des de la nit de Nadal. Li diuen Francisco Sanfélix Cabanes i té 75 anys.

Es troba en parador desconegut des que va eixir a fer un encàrrec la vesprada del dia 24 i ja no ha tornat a casa. L'home pateix Alzheimer i les autoritats demanen la màxima col·laboració ciutadana per a trobar-lo. 

En la cerca participen al voltant de quatre-cents persones entre voluntaris i familiars a més d'agents de les policies nacional i local, la Guardia Civil i tres unitats canines de rescat dels bombers de València, segons ha explicat a Les notícies del matí el tinent d'alcalde de Xàtiva, Natxo Reig. Han ampliat la zona de recerca i pentinen la comarca de la Costera: els voltants de Xàtiva, la Granja, la Llosa de Ranes, Llocnou d'en Fenollet o el Genovés. 

El dimecres, una gran batuda amb agents de la Policia Nacional, la Policia Local i voluntaris el va buscar prop del supermercat on va desaparéixer. També van prendre part en els treballs un helicòpter i un dron. La recerca s'ha représ aquest matí amb la primera llum del dia.

També et pot interessar

stats