Continua la recerca del cos de Marta Calvo dos mesos després de la seua desaparició

De moment, no hi ha novetats sobre aquest cas, pel qual està detingut Jorge Ignacio Palma com a presumpte autor de la mort.

Equip de cerca de les restes del cos de Marta Calvo a l'abocador de Dos Aigües, el passat mes desembre
Equip de cerca de les restes del cos de Marta Calvo a l'abocador de Dos Aigües, el passat mes desembre / Manuel Burque (Efe)

La recerca del cos de Marta Calvo continua aquest dijous a l'abocador de Dosaigües, quan falten cinc dies perquè es complisquen dos mesos des de la seua desaparició el passat 7 de novembre a Manuel.

De moment, no hi ha novetats sobre aquest cas, pel qual està detingut Jorge Ignacio Palma com a presumpte autor de la mort de Marta CalvoJorge Ignacio P. J. es troba a la presó provisional, comunicada i sense fiança des del passat 6 de desembre, en una causa oberta inicialment per un delicte d'homicidi. El detingut sosté que la mort de la jove va ser un accident i que va esquarterar el cos, les parts del qual va distribuir en diversos contenidors.

Des de llavors, es busca el cos de la jove a la localitat de Manuel, on se li va perdre la pista, i als voltants, així com a l'abocador de Dosaigües, on van a parar els residus urbans de la zona metropolitana de València.

També et pot interessar

stats