Continua la incertesa per la celebració del Marenostrum

El festival insisteix que començarà aquest divendres amb normalitat, a pesar de la prohibició de la Generalitat.

Continua la incertesa per la celebració del Marenostrum
Continua la incertesa per la celebració del Marenostrum

Quan falten menys de 24 hores per al festival Marenostrum, continua la incertesa per la celebració a Pinedo (València) davant de la negativa de la Conselleria de Medi Ambient. 

L’organització desafia la Generalitat i assegura que el festival començarà aquest divendres, a les 19:00 hores, com està programat. El portaveu del festival, Manuel Martínez, ha afirmat a la ràdio d’À Punt Mèdia que “el festival continua avant i es complirà amb tota la legalitat”. 

La Unió de Consumidors reclama solucions

La Unió de Persones Consumidores a Comunitat Valenciana (UCCV) ha reclamat “major agilitat i eficàcia” a les administracions implicades i ha instat que no es permeta vendre entrades d'actes que no compleixen els permisos i les llicències necessàries. A més, ha proposat que s’establisca un lloc fix per a aquest tipus d’actes.

En declaracions a Les notícies del matí, el secretari general, Vicente Inglada, ha assegurat que els principals afectats per la incertesa són els consumidors i ha demanat un canvi legislatiu per a evitar la desprotecció i la vulneració dels seus drets.

També et pot interessar

stats