Continua baixant la xifra de nous contagis a la Xina i Corea del Sud

Aquesta reducció de positius fa que a la Xina donen per superat el pic de contagis de la Covid-19.

Continua baixant la xifra de nous contagis a la Xina i Corea del Sud
Continua baixant la xifra de nous contagis a la Xina i Corea del Sud

La Xina ha confirmat huit nous casos de contagi del coronavirus en les últimes 24 hores, de manera que ja són tres els dies seguits que hi baixa el còmput (15 dijous i 24 dimecres). A més, el nombre de noves víctimes mortals a causa del virus és de 7, i 11 el dia anterior. Per això, la Comissió Nacional de Salut d’aquest país dona per superat el pic de transmissions de Covid-19.

Segons les últimes dades oficials, els morts a la Xina sumen en total 3.176, mentre que el nombre d’infectats detectats fins ara arriba a les 80.813 persones. En total, a Hubei, província xinesa on s’ha originat l’epidèmia, registra 3.062 morts i 67.786 casos positius fins ara.

Segons les dades oficials, han donat d’alta 64.111 pacients des que va començar l’epidèmia, i s’ha fet seguiment mèdic a més de 678.088 persones que han estat en contacte pròxim amb els infectats, de les quals 12.161 segueixen en observació.

Baixa també a Corea del Sud

Per la seua banda, a Corea del Sud han comunicat per segon dia consecutiu una menor xifra de nous casos diaris de coronavirus, 110. En són quatre menys que el dia anterior. Les autoritats continuen vigilant de prop els brots a l’entorn de Seül, on viu la meitat de la població del país.

Amb els 110 nous contagis de l’últim balanç, Corea del Sud suma 7.979 infeccions, de les quals 7.402 són casos actius.

També et pot interessar

stats