Consulta el mapa valencià de les titulacions de grau per al curs que ve

L’eina permet consultar l'oferta formativa de graus oficials mitjançant qualsevol paraula clau o a través de filtres per diversos criteris, com la branca de coneixement o el tipus d’universitat

Mapa interactiu amb les titulacions de grau per al curs 2021/22
Mapa interactiu amb les titulacions de grau per al curs 2021-2022 / GVA

Ja és possible consultar el mapa interactiu de les titulacions de grau que s’impartiran durant el curs 2021-2022 en les universitats públiques i privades de la Comunitat Valenciana.

L’eina, publicada per la Direcció General d'Universitats de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, pretén facilitar al futur estudiantat la presa de decisions davant de l'extensa oferta de graus i dobles graus que ofereixen les cinc universitats públiques (UV, UPV, UJI, UA, UMH) i les quatre universitats privades valencianes. Una decisió que molts i moltes estaran prenent ara mateix, ja que el període de preinscripcions està obert des del 21 de juny fins a les 14:00 h del 9 de juliol.

La directora general d'Universitats, Pilar Ezpeleta, ha destacat que aquest mapa interactiu permet consultar l'oferta formativa de graus oficials mitjançant qualsevol paraula clau o a través de filtres per diversos criteris, com la branca de coneixement, tipus d'universitat, grau o nivell de presencialitat.

Per al curs 2021-2022, el sistema universitari valencià ofereix 404 titulacions de grau, de les quals 257 s'imparteixen en universitats públiques i 147 en universitats privades. A més, 80 són titulacions de doble grau. Per branques, 33 d'aquestes titulacions pertanyen a Art i Humanitats, 28 a Ciències, 72 a Ciències de la Salut, 187 a Ciències Socials i Jurídiques, i 84 estan en la branca d'Enginyeria i Arquitectura.

També et pot interessar

stats