Consulta el calendari d'admissió de l'alumnat a l'escola per al curs 2019-2020

El període d'inscripció en educació infantil i primària és del 9 al 17 de maig, i del 21 al 30 en secundària i batxillerat.

Consulta el calendari d\'admissió de l\'alumnat a l\'escola per al curs 2019-2020
Consulta el calendari d'admissió de l'alumnat a l'escola per al curs 2019-2020

El Diari Oficial de la Generalitat ha publicat aquest dijous el calendari d'admissió al centres d'ensenyament públic des d'infantil fins a batxillerat. Enguany, el període d'inscripció serà del 9 al 17 de maig en infantil i primària, i del 21 al 30 en secundària i batxillerat. 

D'aquesta manera, la publicació de les llistes provisionals d'infantil i primària serà el 30 de maig. A partir d'aquesta data, s'obri un període de reclamacions que s'estendrà fins el 3 de juny. Les llistes definitives de l'alumnat admés es fan públiques el 12 de juny. 

Les llistes provisionals en educació secundària i batxillerat es publiquen en els centres educatius a partir de l'11 de juliol. A continuació, de l'11 al 15 de juliol comença el període per a fer reclamacions, si escauen. Les llistes definitives es donaran a conéixer el 18 de juliol. 

El procés d'admissió és el tràmit que han de seguir les famílies bé per a incorporar els fills i filles per primera vegada en el sistema educatiu a la Comunitat Valenciana, o bé per a canviar-los de centre.

Una vegada obtinguda una reserva en un lloc d'ensenyament a través d'aquest procediment, comença el període de matriculació. En infantil i primària podrà formalitzar-se la matrícula del 13 de juny al 3 de juliol, mentre que en secundària i batxillerat serà entre el 19 i el 26 de juliol.  

També et pot interessar

stats