Consulta en aquest cercador el carrer del teu punt de vacunació

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública disposarà de 133 punts de vacunació a partir del 24 de maig

Punt de vacunació massiva instal·lat a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, en una imatge d'aquest dilluns
Punt de vacunació massiva instal·lat a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, en una imatge d'aquest dilluns / Kai Försterling (Efe)

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública disposarà de 133 punts de vacunació a partir del 24 de maig. En concret, obriran les portes 101 espais de vacunació municipals, que s'uneixen als 32 punts que ja es troben en funcionament.

Segons ha manifestat la consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló, els 133 punts de vacunació permetran agilitzar el procés de vacunació a la Comunitat Valenciana i es podran immunitzar més de 400 persones cada tres minuts. 

“L'objectiu és que, de cara a l'estiu, el 70% dels ciutadans i ciutadanes haja rebut ja almenys una dosi de la vacuna contra la Covid-19” ha afegit Barceló.

Consulta en aquest cercador l'adreça dels 133 punts de vacunació

Està previst que la Comunitat Valenciana reba a partir de juny un increment important de dosis. La conselleria activarà els recursos assistencials necessaris per a agilitzar la vacunació massiva i ja ha dotat aquests espais amb més de 420 equips de professionals de vacunació.

La consellera ha agraït als alcaldes i alcaldesses dels municipis on s'han instal·lat els punts de vacunació que hagen cedit espais i locals municipals, “cosa que ens ha permés acostar la vacuna als ciutadans i organitzar un procés de vacunació més ordenat. A més, fruit d'aquesta col·laboració, podrem vacunar més gent cada dia”.

Els punts de vacunació agrupen la població de 328 municipis valencians, i en els més de 200 municipis restants, que corresponen a les zones bàsiques de salut més remotes o amb accés més difícil, es vacunarà, tal com s'està fent ara, als seus propis centres de salut. En aquest últim cas, el procés de vacunació s'ha organitzat de manera que no interferisca en el funcionament habitual del centre d'atenció primària. 

L'objectiu és vacunar el major nombre de persones en el menor temps possible. Així, amb els recursos assistencials habilitats per la Conselleria de Sanitat Universal hi ha capacitat per a administrar 500.000 vacunes a la setmana.

També et pot interessar

stats