La construcció d’una torre de telefonia preocupa una urbanització de Gilet

El veïnat tem les possibles conseqüències de la construcció, a només quaranta metres dels habitatges, que farà quinze metres d’alçada

Urbanització del Sant Esperit de Gilet on es contruirà la nova torre de telefonia / À Punt NTC

A només quaranta metres dels habitatges de la urbanització del Sant Esperit, a Gilet (Camp de Morvedre), s'instal·larà la nova torre de telefonia de la localitat, que farà una alçada de quinze metres. El veïnat, preocupat, tem les possibles conseqüències.

L'Ajuntament, però, assegura que és l'única manera de resoldre els greus problemes de comunicació i cobertura de la zona i que aquest és l'únic punt on es pot instal·lar. "S’han considerat altres ubicacions, però en unes no hi havia cobertura, en altres envaíem part de la Calderona i en altres el terreny no era de titularitat municipal", manifesta Salva Costa, alcalde de Gilet.

El veïnat, per la seua banda, declara que el projecte inicial preveia la construcció de dues torres de nou metres i no una de quinze metres. "Demanem que es facen estudis paral·lels i no només el de l’ajuntament per a veure quina és la millor opció per a tots els habitatges", declara Ismael Boronat, veí de la urbanització.

També et pot interessar

stats