Consells per a viatjar a l'estranger a l'agost sense arruïnar-se

Seguint certes pautes a l'hora de reservar és possible estalviar una mica en els viatges durant el mes més car.

Algunes d'aquestes pautes poden ajudar a aconseguir un viatge més barat
Algunes d'aquestes pautes poden ajudar a aconseguir un viatge més barat

L'agost és el mes de l'any amb les tarifes més altes per a comprar bitllets d'avió des d'Espanya a la resta del món, però hi ha alguns trucs que poden ajudar a viatjar aquest mes sense arruïnar-se.

 

- Fer la reserva del vol un diumenge. Fent mitjana, el diumenge és el dia en què més barat resulta reservar un vol internacional en classe turista des d'Espanya. Per contra, el divendres és el dia que més car resulta fer una reserva d'aquest tipus.

 

- Reservar a través del mòbil, o almenys comparar els preus entre l'aplicació i la pàgina web. Cada vegada més, moltes empreses ofereixen promocions exclusives a través de les seues aplicacions mòbils i pot resultar més barat fer-ho així.

 

- Els programes de fidelització. Moltes aerolínies ofereixen programes de fidelització que permeten acumular punts i obtindre ofertes especials si s'utilitzen sovint els seus serveis.

 

- Fer la reserva d'hotel amb l'opció de cancel·lació gratuïta. En principi pot semblar més car però, quan s'acoste la data del viatge, es pot comprovar si el preu de l'habitació ha baixat i canviar l'una per l'altra estalviant alguns euros. És una bona forma d'intentar estalviar sense arriscar-se a no tindre habitació o haver de recórrer a un altre hotel.

 

- Reservar l'hotel directament a última hora. Fer una reserva d'última hora sense tindre una altra opció és riscós, però pot resultar avantatjós i no s'ha de pagar la recàrrega per cancel·lació gratuïta. Aquestes reserves solen tindre tarifes inferiors a les habituals, ja que els hostalers intenten omplir tantes habitacions com siga possible. Aquesta és una bona opció per qui no li importa a quin hotel anar.

 

- Reservar hotels en els districtes financers. Moltes vegades els hotels en districtes financers de grans ciutats com Londres, Tòquio o París ofereixen preus molt competitius en els moments de baixa activitat empresarial, quan es queden buits.

 

- No canviar els diners en l'aeroport ni en l'hotel. Sovint la taxa de canvi és més elevada en aquests establiments. És preferible fer el canvi en un banc pròxim abans d'efectuar el viatge, encara que és recomanable demanar-ho amb temps suficient perquè el banc puga aconseguir les divises.

 

Aquests consells han sigut elaborats a partir de l'últim informe sobre turisme elaborat per l'Airlines Reporting Corporation (ARC) i l'aerolínia Expedia.

També et pot interessar

stats